+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Hotel Večernice Bewertungen

Hotelbewertung

89%
Sehr gut

von 24 Bewertungen

  • Personal

    93%
  • Sauberkeit

    92%
  • Ausstattung

    90%
  • Komfort

    84%
  • Preis-Leistungverhältnis

    85%
Bewertungen anzeigen von:
  • andere Gruppe
Bewertungen anzeigen in:
Sortieren nach:
Anzeigen:

Anonym

Einzelreisender, 25.3.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Dcera ma prisnou dietu a ani s tim nebyl problem... Doporucuji a my se urcite vratime.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 6.1.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
68 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Hana Kučerova

Einzelreisender, 29.7.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 27.7.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
76 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

Einzelreisender, 22.7.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 23.2.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

Älteres Paar, 14.2.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %
  • obsluha, sauna, světlý pokoj, skvělé teplo, nekuřácká restaurace

  • doporučuji větší výběr polévek, doplnit hovězí maso do jídelního lístku, celkově ho udělat atraktivnějším,

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Šárka Abrhámová

Familie mit kleinen Kindern, 13.9.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
84 %
  • Příjemný personál, čistota, klidné prostředí, dobré jídlo, teplo (bylo příjemně zatopeno už když jsem se ubytovávali.

Personál
9
Služby
8
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Andrea

Gruppe von Freunden, 23.8.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
98 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ludvík

Familie mit kleinen Kindern, 5.7.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
86 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
8

I. Schreyer .

Gruppe von Freunden, 3.5.2015

Deutsch

  • Gesamtbewertung
60 %
  • wir waren diesmal mit allem sehr zufrieden.

  • die Zudecken waren etwas dünn.einige haben in der Nacht gefrohren. Es wäre gut wenn um diese jahreszeit zusätzliche Decken oder auch kopfkissen zu haben sind.

Personál
7
Služby
7
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
1

Miloslav Koubek

Familie mit kleinen Kindern, 8.3.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Zárubová Blažena

Älteres Paar, 8.8.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
94 %
  • Skvělý personál, byl nám velice nápomocný s plánováním výletů :-)

  • Nic "přímo záporného" nás nenapadá. Všude je něco a jsme přeci jen lidi.

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Jitka

Gruppe von Freunden, 15.3.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
90 %
  • penzion leží v klidné lokalitě Jánských lázní s nádherným výhledem; rodinná atmosféra a útulné pokojíčky

  • mohla by se vylepšit stravovací stránka

Personál
10
Služby
8
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Maciej Pędziejewski

Familie mit älteren Kindern, 21.2.2014

Polski

  • Gesamtbewertung
74 %
  • Bardzo miła atmosfera cisza kulturalni goście super jedzenie.

  • Brak możliwości płatności kartą w restauracji, słaby internet- porawić wifi

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
7

Krzysztof Gano

Familie mit kleinen Kindern, 6.1.2014

Polski

  • Gesamtbewertung
94 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Anonym

Gruppe von Freunden, 28.9.2013

Polski

  • Gesamtbewertung
82 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Radomír Polák

Gruppe von Freunden, 19.9.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Karolina

Älteres Paar, 15.8.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Ubytování ve Večernici bylo hezké ,vše čisté, moc milý personál, určitě se tam ještě někdy vrátíme.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ladislava Lemáková

Älteres Paar, 25.6.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • V tomto úžasném hotýlku jsme sice strávili jen dvě noci,ale byli jsme naprosto spokojený.Krajina je zde velice překrásná,hotýlek je přizpůsoben,jak rodinám s dětmi tak starším párům,nebo větším skupinám,i školám a školkám. Vybavení a stravování podřídí vašemu přání a dokonce je zde mužnost mít sebou i psíka čehož jsme využili. Společenská místnost je vybavena kulečníkem i televizí a je zde možnost připojení na internet zdarma.U hotelu je dětské hřiště s trampolínou s nosností do 180kg. Personál byl úžasný a jsem ráda, že jsem měla tu možnost se s nimi seznámit.Děkuji jim za vřelost a vstřícnost a vůbec bylo to úžesný a ráda doporučím dalším lidem.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Diese Webseite benutzt Cookies

Wir verwenden auf unseren Webseiten Cookies, um Ihnen den besten Service bieten zu können. Mit der Nutzung unserer Webseiten, akzeptieren Sie die Nutzung von Cookies.