+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Hotel Večernice Bewertungen

Hotelbewertung

89%
Sehr gut

by 22 reviews

  • Personal

    94%
  • Sauberkeit

    92%
  • Ausstattung

    91%
  • Komfort

    85%
  • Preis-leistungverhältnis

    85%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • andere Gruppe
Bewertungen zeigen:
Sortieren nach:
Show:

Hana Kučerova

Einzelreisende, 29.7.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 27.7.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
76 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonymus

Einzelreisende, 22.7.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 23.2.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonymus

Älteres Paar, 14.2.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %
  • obsluha, sauna, světlý pokoj, skvělé teplo, nekuřácká restaurace

  • doporučuji větší výběr polévek, doplnit hovězí maso do jídelního lístku, celkově ho udělat atraktivnějším,

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Šárka Abrhámová

Familie mit kleinen Kindern, 13.9.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
84 %
  • Příjemný personál, čistota, klidné prostředí, dobré jídlo, teplo (bylo příjemně zatopeno už když jsem se ubytovávali.

Personál
9
Služby
8
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Andrea

Gruppe von Freunden, 23.8.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
98 %

(Ohne Text Stern)

Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ludvík

Familie mit kleinen Kindern, 5.7.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
86 %

(Ohne Text Stern)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
8

I. Schreyer .

Gruppe von Freunden, 3.5.2015

Deutsch

  • Gesamtbewertung
60 %
  • wir waren diesmal mit allem sehr zufrieden.

  • die Zudecken waren etwas dünn.einige haben in der Nacht gefrohren. Es wäre gut wenn um diese jahreszeit zusätzliche Decken oder auch kopfkissen zu haben sind.

Personál
7
Služby
7
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
1

Miloslav Koubek

Familie mit kleinen Kindern, 8.3.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Zárubová Blažena

Älteres Paar, 8.8.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
94 %
  • Skvělý personál, byl nám velice nápomocný s plánováním výletů :-)

  • Nic "přímo záporného" nás nenapadá. Všude je něco a jsme přeci jen lidi.

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Jitka

Gruppe von Freunden, 15.3.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
90 %
  • penzion leží v klidné lokalitě Jánských lázní s nádherným výhledem; rodinná atmosféra a útulné pokojíčky

  • mohla by se vylepšit stravovací stránka

Personál
10
Služby
8
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Maciej Pędziejewski

Familie mit Kindern, 21.2.2014

Polski

  • Gesamtbewertung
74 %
  • Bardzo miła atmosfera cisza kulturalni goście super jedzenie.

  • Brak możliwości płatności kartą w restauracji, słaby internet- porawić wifi

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
7

Krzysztof Gano

Familie mit kleinen Kindern, 6.1.2014

Polski

  • Gesamtbewertung
94 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Anonymus

Gruppe von Freunden, 28.9.2013

Polski

  • Gesamtbewertung
82 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Radomír Polák

Gruppe von Freunden, 19.9.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Karolina

Älteres Paar, 15.8.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Ubytování ve Večernici bylo hezké ,vše čisté, moc milý personál, určitě se tam ještě někdy vrátíme.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ladislava Lemáková

Älteres Paar, 25.6.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • V tomto úžasném hotýlku jsme sice strávili jen dvě noci,ale byli jsme naprosto spokojený.Krajina je zde velice překrásná,hotýlek je přizpůsoben,jak rodinám s dětmi tak starším párům,nebo větším skupinám,i školám a školkám. Vybavení a stravování podřídí vašemu přání a dokonce je zde mužnost mít sebou i psíka čehož jsme využili. Společenská místnost je vybavena kulečníkem i televizí a je zde možnost připojení na internet zdarma.U hotelu je dětské hřiště s trampolínou s nosností do 180kg. Personál byl úžasný a jsem ráda, že jsem měla tu možnost se s nimi seznámit.Děkuji jim za vřelost a vstřícnost a vůbec bylo to úžesný a ráda doporučím dalším lidem.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Kateřina

Älteres Paar, 13.1.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
98 %
  • velice příjemný slečne recepční, ochotná, milá

  • matrace na postelích byly hrbolaté, ale jde o zvyk

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Martina

Junges Paar, 30.9.2012

Austrálie

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Text Stern)

Personál
9
Služby
9
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.