+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

Hotel Večernice Reviews

Hotel ratings

89%
Very good

by 22 reviews

  • Staff

    94%
  • Cleanliness

    92%
  • Equipment

    91%
  • Comfort

    85%
  • Value for money

    85%
Show reviews written by:
  • other group
Show reviews in:
Sort by:
Show:

Hana Kučerova

single traveler, 29.7.2016

Česká republika

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 27.7.2016

Čeština

  • Overall rating
76 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

single traveler, 22.7.2016

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 23.2.2016

Čeština

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

mature couple, 14.2.2016

Česká republika

  • Overall rating
88 %
  • obsluha, sauna, světlý pokoj, skvělé teplo, nekuřácká restaurace

  • doporučuji větší výběr polévek, doplnit hovězí maso do jídelního lístku, celkově ho udělat atraktivnějším,

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Šárka Abrhámová

family with young children, 13.9.2015

Čeština

  • Overall rating
84 %
  • Příjemný personál, čistota, klidné prostředí, dobré jídlo, teplo (bylo příjemně zatopeno už když jsem se ubytovávali.

Personál
9
Služby
8
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Andrea

group of friends, 23.8.2015

Čeština

  • Overall rating
98 %

(without text rating)

Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ludvík

family with young children, 5.7.2015

Čeština

  • Overall rating
86 %

(without text rating)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
8

I. Schreyer .

group of friends, 3.5.2015

Deutsch

  • Overall rating
60 %
  • wir waren diesmal mit allem sehr zufrieden.

  • die Zudecken waren etwas dünn.einige haben in der Nacht gefrohren. Es wäre gut wenn um diese jahreszeit zusätzliche Decken oder auch kopfkissen zu haben sind.

Personál
7
Služby
7
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
1

Miloslav Koubek

family with young children, 8.3.2015

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Zárubová Blažena

mature couple, 8.8.2014

Čeština

  • Overall rating
94 %
  • Skvělý personál, byl nám velice nápomocný s plánováním výletů :-)

  • Nic "přímo záporného" nás nenapadá. Všude je něco a jsme přeci jen lidi.

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Jitka

group of friends, 15.3.2014

Čeština

  • Overall rating
90 %
  • penzion leží v klidné lokalitě Jánských lázní s nádherným výhledem; rodinná atmosféra a útulné pokojíčky

  • mohla by se vylepšit stravovací stránka

Personál
10
Služby
8
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Maciej Pędziejewski

family with older children, 21.2.2014

Polski

  • Overall rating
74 %
  • Bardzo miła atmosfera cisza kulturalni goście super jedzenie.

  • Brak możliwości płatności kartą w restauracji, słaby internet- porawić wifi

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
7

Krzysztof Gano

family with young children, 6.1.2014

Polski

  • Overall rating
94 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Anonym

group of friends, 28.9.2013

Polski

  • Overall rating
82 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Radomír Polák

group of friends, 19.9.2013

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Karolina

mature couple, 15.8.2013

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Ubytování ve Večernici bylo hezké ,vše čisté, moc milý personál, určitě se tam ještě někdy vrátíme.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ladislava Lemáková

mature couple, 25.6.2013

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • V tomto úžasném hotýlku jsme sice strávili jen dvě noci,ale byli jsme naprosto spokojený.Krajina je zde velice překrásná,hotýlek je přizpůsoben,jak rodinám s dětmi tak starším párům,nebo větším skupinám,i školám a školkám. Vybavení a stravování podřídí vašemu přání a dokonce je zde mužnost mít sebou i psíka čehož jsme využili. Společenská místnost je vybavena kulečníkem i televizí a je zde možnost připojení na internet zdarma.U hotelu je dětské hřiště s trampolínou s nosností do 180kg. Personál byl úžasný a jsem ráda, že jsem měla tu možnost se s nimi seznámit.Děkuji jim za vřelost a vstřícnost a vůbec bylo to úžesný a ráda doporučím dalším lidem.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Kateřina

mature couple, 13.1.2013

Čeština

  • Overall rating
98 %
  • velice příjemný slečne recepční, ochotná, milá

  • matrace na postelích byly hrbolaté, ale jde o zvyk

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Martina

young couple, 30.9.2012

Austrálie

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
9
Služby
9
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.